• Krimi
Faktor

A pécsi nő szeme láttára végeztek az élettársával, mégis a gyilkost védte

Tette miatt neki is bíróság előtt kell felelnie.

Börtönből szabadult férfi verte halálra egy barátja élettársát Pécsett. Érthetetlen, de miután megölték szerelmét, a nő még a gyilkost segítette, bújtatta - írja a Bors.

A férfi és a nő barátok voltak, a nő ugyanis segített a férfinak a börtönből való szabadulás után visszailleszkedni a társadalomba. A viszony közöttük szigorúan baráti volt.

A férfi azonban ezt nem értette meg, az egyik nap hazáig követte. Ez már a nő élettársának is sok volt, rászólt, hogy hagyja békén a barátnőjét. Ő erre megragadta a lakásban ácsorgó döbbent nőt, és maga után rángatta, az élettárs viszont próbálta a másik irányba húzna.

A dulakodás közben mindannyian a lakás konyhájába sodródtak, ahol a két férfi egymásnak esett. A nő barátja egy letört késsel ment neki a zaklatónak, majd puszta kézzel ütötték egymást, végül a börtönből szabadult férfi baltával úgy összeverte vele ellenfelét, hogy az helyben meghalt.

A nő ekkor szólt a rendőröknek, de azt állította, hogy egy idegen gyilkolta meg szerelmét, a valódi gyilkost pedig lemosdatta, átöltöztette, majd elbújtatta a fészerben, aki így a melléképület rejtekéből nézte a helyszínelő rendőröket, amikor pedig elmentek, együtt bujkáltak Pécsen.

Persze hiába, a rendőrök nem sokkal később elfogták a párost, így különös húzása miatt hétfőn az asszony is ott ülhet a vádlottak padján.

Kommentek:

Top 0