• Krimi
Faktor

Fejlemény a pásztói meggyilkolt csecsemő ügyében

Az anyáról még több borzalmas dolog derülhet ki.

Már biztos, hogy élve született az a kisfiú, akinek a fejét megtalálták. Az elkészült szakértői vizsgálat hátborzongató részletekről számolt be.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

"Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született, a fej és a nyak több részén sérülések, valamint elmozdulásos koponyacsonttörés is észlelhető volt a vizsgálat során" – tájékoztatott a Nógrád Megyei Főügyészség.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A pásztói H. Mónika vélhetően hétfőn, a patakparton szülte meg családja elől is eltitkolt gyermekét. Helyiek az Origónak azt mondták, hogy a kicsi testrészeit megtalálták, darabokban, a víz mentén. A rendőrség ezt nem kommentálta.

    Pásztón az emberek úgy vélik, hogy nem az asszony élettársa, M. János, hanem egy eltitkolt szerető lehetett a gyermek apja, a kicsinek ezért kellett meghalnia. Egyelőre nem tudni, hogy az anya tett-e vallomást, a pásztóiak szerint azonban nem kizárt, hogy az asszony nem egyedül követte el a gyilkosságot. Lehetséges, hogy a rejtélyes apával ketten terveltek ki mindent. Abban azonban mindenki egyetért: a nő párja, János semmit sem tu­dott a dologról - írja a Bors.

    Kommentek:

    Top 16