• Krimi
Faktor

Háromgyerekes anya fejezte le csecsemőjét Pásztón, férje semmiről sem tudott

Őrizetbe vették a 34 éves nőt.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 34 éves pásztói nőt, aki a napokban szülte meg gyermekét, majd megölte az újszülöttet - közölte az MTI-vel szerdán a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nágel Tamás azt mondta, hogy hétfőn este állampolgári bejelentés érkezett a főkapitányságra, miszerint Pásztón egy újszülött testrészét találták meg. Az ügyben ezután indítottak nyomozást, majd rövid időn belül beazonosították és elfogták a gyilkossággal gyanúsítható 34 éves nőt.

A csecsemő levágott fejét egy kutya találta meg, amelyik a konténerek között kutatott élelemért. Amint az állat gazdája meglátta, mi van a kutya szájában, azonnal értesítette a rendőrséget.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Egész Pásztót ellepték a rendőrök, mindenkitől azt kérdezgették, hogy szült-e valaki mostanában. Aztán hamar kiderült, hogy kiről van szó. Úgy tudom, Mónikát már be is vitték a rendőrségre, hiszen állítólag ő ölte meg a csecsemőjét, azt azonban még elhinni sem akarom, hogy arra is képes volt, hogy a pici fejét levágja

  – mondta a Blikknek egy helybéli férfi.  A portál szerint H. Mónika végig titkolta még a családja előtt is a terhességét. Párja, János sem tudott arról, hogy a nő gyermeket vár.

  Volt már három gyerekük, két közös és egy Móni előző kapcsolatából. Ahogy a korábbi terhességénél is, amikor hat hónapos terhesen vallotta be, hogy gyereket vár, most is titkolózott, de ezúttal sajnos az utolsó pillanatban sem beszélt. Azt gondolom, hogy nem is a testvéremtől született a baba, hanem Móni titkos szeretőjétől

  – mondta a lapnak a férj testvére.

  Kommentek:

  Top 16