• Krimi
Faktor

Megrázó részletek a pásztói csecsemőgyilkosságról, erre készült az anya

A gyilkosság híre megdöbbentette a környéken lakókat, hiszen a család a nehézségek ellenére úgy tűnt, hogy boldog.

A kisfiát lefejező H. Mónika boldogan készülődött esküvőjére a tragédia előtti napokban.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Ahogy arról korábban a Faktor is beszámolt, egy újszülött csecsemő maradványait találták meg Pásztón hétfő este. Ekkor még csak sejteni lehetett, hogy egy helyi, háromgyerekes asszony szülhette azt a kisbabát, akinek a fejét egy kutya találta meg szelektív konténerek mellett. Az állat gazdája értesítette a rendőrséget, akik hamar megtalálták a gyermek édesanyját, akit jelenleg a gyilkossággal gyanúsítanak.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A 34 éves H. Mónika vélhetően el akarta titkolni a gyermek születését, mert nem a párjától, Jánostól esett teherbe, ezért valószínűleg miután megszülte egy híd alatt a kicsit, lefejezte, majd elrejtette a holttestét.

  A helybéliek döbbenten fogadták a tragédia hírét, senki sem tudta, hogy az asszony terhes. Állítólag már korábban is szóbeszéd tárgya volt, hogy a nő megcsalta párját.

  „A legkisebb fia születése után is felröppent a pletyka, hogy nem Jani a kisfiú apukája. Végül együtt maradtak. Szegény Jánost csodás apának ismeri mindenki, Móni első kapcsolatából származó fiát is a sajátjaként neveli” – árulta el Mónika egyik ismerőse a Borsnak.

  "A problémák után rendeződhetett kettejük viszonya, ugyanis az asszony a gyilkosság előtt pár nappal még boldogan készülődött az év végére tervezett esküvőjére, mivel János decemberben tartandó születésnapján akarta elvenni feleségül kedvesét" – tudta meg a lap.

  Arról egyelőre nincs információ, hogy a gyermek holttestét megtalálták-e, a rendőrség nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

  Kommentek:

  Top 16