• Külföld
Faktor

Húsbárddal esett a rendőrnek - videó

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak egy kamionost, mert elveszítette a hidegvérét, miután hat parkolási büntetést kapott egyetlen nap alatt. Összesen 127 fontra, vagyis nagyjából 47 ezer forintra büntették.

A teherautó sofőr dühében húsbárddal esett neki a rendőrnek, aki az utolsó büntetési cédulát át akarta neki adni. A jelenetet az észak-tajvani Új Tajpej városának biztonsági kamerája is rögzítette.

A két férfi beszélgetés közben látható a videón, amikor a rendőr egyszer csak hátrálni kezd. A kamionos ekkor vette elő a bárdot, és támadott a rendőrre. A csíkos pólós férfi a földre is lökte a tisztet, és megpróbálta megölni.

A kamerához közeledve a felvételen látható, hogy mindketten véresek, mert a 34 éves Csang Csia-fong mellkasa és válla megsérült. Emiatt kórházba kellett vinni, de állapota stabil.

A Wu névre hallgató kamionos elmenekült a helyszínről, de még aznap feladta magát, a fia kísérte be - írja a Mirror.

A rendőrségnek azt mondta, hogy elvesztette a türelmét, mert hatszor bírságolták meg aznap. A férfit a napokban gyilkossági kísérlet vádjával szembesítették, de a vizsgálat még tart az ügyben.

Kommentek:

Top 0