• Külföld
Faktor

Párizsi terrortámadás: visszatérhet a francia fővárosba az Eagles of Death Metal

A novemberi terrortámadást túlélő zenekar tagjai nemrég arról beszéltek, hogy jövőre befejezik a félbeszakadt turnét, és a francia fővárosba is mindenképp visszatérnek. A Billboard szerint akár már most hétvégén feltűnhetnek egy párizsi színpadon, ahol állítólag a U2 koncertjén lesznek meglepetésvendégek.

Én akarok lenni az első, aki a Bataclanban játszik, mikor újra megnyit. … A barátaink azért mentek oda, hogy rock and rollt hallgassanak, és meghaltak. Vissza akarok menni oda, és élni

mondta nemrég a zenekart alapító Jesse Hughes a Vice magazinnak, amelynek először szólalt meg a zenekar a klubban átélt mészárlás óta. A Billboard úgy tudja, hogy az együttes már hamarabb - most hétvégén - visszatér Párizsba, mivel az utolsó dal erejéig csatlakozni fog a napokban fellépő U2-hoz.

Jesse Hughes (Europress/Frazer Harrison - Getty Images)

Jesse Hughes (Europress/Frazer Harrison - Getty Images)

Az ír zenekar december 6-án és 7-én este pótolja a merényleteket követő napokban elmaradt koncertjeit az AccorHotels Arenában. Azt nem tudni, hogy az Eagles of Death Metal melyik este lépne fel a U2-val, de a meg nem nevezett forrás szerint az alapító Josh Homme is ott lesz velük, aki gyakran nem kíséri el turnéra a zenekart, ezért a párizsi koncerten sem volt ott, ahol a terroristák rengeteg rajongót kegyetlenül meggyilkoltak.

Top 0