• Külföld
Faktor

Rendőrt hívtak: 130 cicát zsúfolt egyszobás lakásába a rongyokba öltözött nő

A rendőrök letartóztattak egy 60 éves nőt állatkínzás miatt, mert 25 négyzetméteres Montparnasse-i lakásában 130 macskát tartott.

A rendőrséget a szomszédok értesítették arról, hogy látták, amint az asszony kismacskát dobott az ablakhoz az emeletről.

A tisztek a lakásba érve alig hittek a szemüknek. Az egyikük azt mondta, hogy „drámai” dolgokat láttak, a cicákat pedig le is videózták, ahogy a lakásban szaladgáltak.


Paris : elle séquestrait 130 chats dans son... by leparisien

Mindenütt macskák voltak, alultápláltak, büdösek! A bútorok mindössze egy elképzelhetetlenül mocskos matrac, egy hűtő és két alomtálca voltak. Ezen felül 130 macska és kaki volt mindenütt, étel viszont sehol

- folytatta beszámolóját.

A nő mezítláb volt, rongyokba öltözve, amikor a rendőrök a múlt hétvégén megérkeztek hozzá. Kihívták a helyi állatvédőket, hogy vigyék el a cicákat, de olyan sok volt belőlük, hogy négy napon át tartott a munka. A macskák ugyanis a plafonon lévő lyukon keresztül a padlásra is feljutottak, ahol elrejtőztek. Most otthont keresnek nekik.

Az ablakhoz dobott cica pedig állatorvoshoz került, ahol súlyos sérülésekkel látták el. Három napig morfinokat kapott, de végül sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy el kellett altatni.

Az asszonyt a rendőrségről egy párizsi kórházba vitték pszichiátriai kivizsgálásra – írja a The Local.

Kommentek:

Top 0