• Külföld
Faktor

Szörnyethalt a híres kórház dolgozója, kivetette magát a nyolcadikról

A korábban jó hírű párizsi kórház, a Georges Pompidou nyolcadik emeletéről kiugrott és szörnyethalt egy ápoló hétfőn.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért végzett magával, de az Origo a Le Figaro információira hivatkozva arról ír, hogy a kórházban nem tökéletesek a munkakörülmények. Magánéleti okok egyelőre nem merültek fel.

Az ápoló öngyilkossága azért keltett nagy megdöbbenést Franciaországban, mert egy évvel ezelőtt történt egy kísértetiesen hasonló eset, ugyanebben a kórházban.

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

Jean-Louis Mégnien, 54 éves orvosprofesszor akkor a hetedik emeletről ugrott ki. Már a halála másnapján kiderült, hogy kollégái állandóan a férfi depressziójával vicceltek, szidták miatta, és folyamatosan megalázták. A professzor felesége feljelentést tett a rendőrségen, az üggyel már a bíróság foglalkozik, hamarosan ítélet születik az ügyben. Orvosokat vádolnak, és magát a kórházat, amely mindezt hagyta.

A kórház hírnevén az sem segít, hogy a múlt héten eltűnt egy beteg is. Három napig keresték, a biztonsági szolgálat szerint minden nap többször is alaposan végigkutatták az épületet. Végül, három nap után a mélygarázs egyik sarkában találták meg. Már halott volt, egyszerűen kihűlt. A család feljelentést tett.

Kommentek:

Top 0