• Krimi
Faktor

Ellopta a kislányok bugyiját, csokival csábította őket magához

A kislányok sokáig nem mertek beszélni a történtekről, de egy idő után már nem bírták magukban tartani a sokkot: Mihály bácsi molesztálta őket.

A román állampolgárságú B. Mihály tanyagondnokként dolgozott egy Pápa melletti faluban. Ezalatt molesztálta a szomszédban lakó kislányokat - írja az Omegahírek.

A férfi édességgel csalogatta magához a gyerekeket, míg máskor azt ajánlotta, hogy megnézhetik a kiskecskéket.

"Hétfőn sírva jött haza a 10 és 11 éves lányunk, előzőleg mindketten a szomszéd birtokán voltak. A kisebb az íróasztal alá bújva sírt, testvére az ágya alatt fekve zokogott. Amikor a 14 éves nővérük segítségével szóra bírtuk őket, döbbenetes dolgok hangzottak el mindhármuktól" - mondta a kislányok édesanyja a lapnak.

Illusztráció.

Illusztráció.

A molesztálások a család szerint 2015 telén kezdődhettek. Eleinte a 14 éves nagylányt hívta át Mihály bácsi segíteni, de kiderült, hogy mind a három gyermeket csókolgatta, intim területeken simogatta, csak ők nem mertek szólni a szüleiknek.

Egy áprilisi napon, amikor a gyerekek nagymamájukkal voltak otthon, azzal csábította át a lányokat, hogy csokoládét hozott nekik Erdélyből, azt szeretné odaadni. Akkor már többel próbálkozott Mihály bácsi, mint korábban. A kislányok végül egy kecskének köszönhetően tudtak elmenekülni – a rémülten szaladó gyerekeket az állatok őrzésére felszerelt kamera is rögzítette.

A gyerekek ekkor merték bevallani, mi történt velük. A rendőrök B. Mihályt 2016 májusában vették őrizetbe. A házkutatás során egy lányka rövidnadrágot és egy kislány bugyit is találtak nála, valamint lefoglalták a kamerafelvételt is. A férfi csütörtökön a Veszprémi Törvényszéken 9 év fegyházbüntetést és ugyanennyi közügyektől eltiltást kapott.

Kommentek:

Top 0