• Külföld
Faktor

Pánik Trump beszéde közben: egy férfi fel akart rohanni a színpadra - videó

Donald Trump éppen beszédet mondott a daytoni repülőtéren, amikor egy férfi a kordont áttörve megpróbált a színpadra mászni. A titkosszolgálat tagjai még időben lefogták, többen közülük pedig felugrottak fel az emelvényre, és védő alakzatban azonnal körbevették a republikánus jelöltet.

Trump jól láthatóan megijedt, amikor egy férfi átugrott a kordonon, hogy odarohanjon hozzá – írja az Independent. A férfit Thomas Dimassimonak hívják és a rendőrség rendzavarás és pánikkeltés miatt letartóztatta.

Lenyomtam volna, de sokkal könnyebb, ha a zsaruk csinálják, nem igaz?

- mondta Trump, amikor folytathatta a beszédét. A Faktor is írt róla, hogy a milliárdos kampánygyűléseit folyamatos rendbontások és erőszak kíséri. Legutóbb Chicagóban történt verekedés a hívei és az ellentüntetők között. Öt embert, köztük egy újságírót tartóztattak le és két rendőr is megsérült.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Dimassimo nem ismeretlen a rendőrség és a sajtó előtt. A Trump elleni akciót is megtervezte, derült ki a Twitteréből. Azt írta az esemény előtt, hajnali 3:23-kor, hogy még soha életében nem félt ennyire. A korábbi gyerekszínész tavaly azzal okozott botrányt, hogy megtaposta az amerikai zászlót, a konföderációs zászlót pedig ötszáz feldühödött ember előtt égette el. 

    Tavaly áprilisban pedig egy rasszizmus ellenes tiltakozást szervezett a 22 éves férfi - írja a Daily Mail. Ott készült egy videó is, amiről máig nem derült ki pontosan, hogy az Iszlám Állam készítette vagy a férfi támogatója a terrorszervezetnek.

    Donald Trump azt mondta a daytoni gyűlés után, hogy 20 ezren vettek részt rajta és az a legnagyobb esemény volt a reptér történelmében. A rendbontással pedig politikai ellenfeleinek, Hillary Clintonnak és Bernie Sandersnek az embereit vádolja.

    Top 16