• Krimi

Pánik az 1-es villamoson: késsel támadt az egyik utas

Pánikot keltett az egyik részeg utas az 1-es villamoson. A férfi összeveszett valakivel, majd kést rántott és azzal hőzöngött. A bátrabb utasok lelökték a villamosról, ekkor a jármű elé feküdt, nem moccant, ezért rendőrt kellett hívni.

Buda felé indult a villamos az Árpád-híd előtti megállóból, amikor egy erősen ittas fiatalember belekötött egy utasba, majd elkezdte ütni.

Verekedés közben elővett egy kést a férfi. Ekkor kitört a pánik, mindenki rohant előre, volt, aki sikított, hogy vigyázzanak, kés van nála! Valaki megnyomta a vészjelzőt, azonnal megálltunk, s kinyílt az ajtó.

A férfi ott szaladgált az utasok között. Az emberek pánikszerűen ugráltak le, és rohantak az első kocsiba. – Én is átszaladtam, de láttam, hogy néhányan lerugdosták a hőzöngő férfit, a vezető pedig becsukta az ajtót - mondta a Blikknek egyutas.

A késes ember a villamos elé rohant, kiabált a vezetőnek, vissza akart szállni. Végül bemászott a villamos alá., ezért rendőrt kellett hívni hozzá. A rendőrök elfogták a fenyegetőzőt.

Kommentek:

Top 0