• Külföld
Faktor

Ötméteres fa ragadt a motorházban a karambol után, így vezetett a részeg nő - videó!

Az illinois-i Roselle város rendőrei tették közzé a videót, amin egy autós egy ötméteres fával utazik, amely beleragadt a kocsi motorházába.

Az amerikai rendőrség most közölte a videót a balesetről, amely még januárban történt. A rendőröket egy másik sofőr hívta azért, mert a város legforgalmasabb útján egy autós úgy vezetett, hogy motorházából egy nagyjából öt méter magas fa állt ki.

Since we are new to Facebook, we were not quite sure what to expect from our post. We have received requests to post the video from this call. Some just didn't believe it was true, so we have attached a short video of this call.The first portion of the video is in slow-motion and shows the car traveling in the opposite direction; the second portion shows the officer trying to stop the car and then as he approaches the driver. Yes, it is true and it happened! DON'T DRINK AND DRIVE!

Közzétette: Roselle Police Department – 2016. március 7.

A rendőrök hamar megtalálták az autóst, akiről kiderült, hogy részeg. Az 54 éves nő arra sem emlékezett, hogy hol hajtott neki a fának.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Fotó: Facebook (Roselle Police Department)

    Fotó: Facebook (Roselle Police Department)

    A rendőrség a különös balesetet azért tette közzé, mert így akarták felhívni az emberek figyelmét az ittas vezetés veszélyeire. Közölték: "Igen, ez igaz, és megtörtént. Ha iszik, ne vezessen!"

    Top 16