• Krimi

Öt nőt erőszakolt meg az egykori bokszoló, társkeresőn ismerkedett

Társkeresőn ismerkedett, majd megerőszakolta a nőket, vagy durván bántalmazta őket Jason Lawrance, akit 12 év börtönre ítélt a bíróság.

Társkereső oldalakon nőkre vadászott, majd kegyetlenül bánt velük Jason Lawrance, a 3 gyerekes apa, aki a Mirror információi szerint fiatalon bokszoló is volt. A férfit 12 évre ítélte a bíróság, a bíró szerint semmilyen megbánást nem mutatott.

Lawrance megismerkedett a nőkkel, majd találkozni hívta őket, a legtöbbjüknek a lakására ment fel, de volt akit elhagyatott helyre vitt. Durván bánt velük, leteperte őket és minden tiltakozásuk ellenére öt nőt megerőszakolt, feltehetően az erőszakot és az ellenállást élvezte a legjobban. Két nőt szexuálisan bántalmazott, de ők megmenekültek az erőszak elől.

Az egyik megerőszakolt nő azt mondta, hogy még soha nem félt annyira, mint amikor Lawrence letámadta. Angliában az ügy hatalmas felháborodást váltott ki, mondván, hogy a társkereső oldal szabad felületet biztosított a férfinek arra, hogy nőkre vadásszon - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16