• Külföld

Öt napon át erőszakolta kolléganőjét, hogy áttérítse az iszlám vallásra

Eljegyzésnek indult, de nemi erőszakkal végződött annak az indiai mérnöknek a története, akit emberrablásért és erőszakért tartóztatott le a rendőrség. A férfi öt napon át tartotta fogva kolléganőjét, és többször is megerőszakolta azért, hogy áttérjen az iszlám vallásra.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A 30 éves Syen Emad Hasan ugyanis korábban megkérte a 27 éves nő kezét, aki viszont nemet mondott, mert a családja nem egyezett volna bele egy vegyes vallású házasságba – írja a Daily Mail.

Hasan és a nő egy üzletben dolgoztak Gachibowliban – számítógépeket javítottak. Augusztusban azonban a nő hosszabb időre elhagyta az indiai várost, és üzleti okokból Dubaiba utazott. Hasan addig folyamatosan zaklatta, személyesen és az interneten is. Amikor a nő visszatért, kénytelen volt találkozni a férfival, aki megfenyegette, hogy megmutatja az apjának a közös képeiket és videóikat, ha nem láthatja. Ezután a férfi elrabolta, és bezárta a házába.

A megerőszakolt nőt Hasan azzal fenyegette, hogy egészen addig fogja kínozni, míg át nem tér az iszlámra, és hozzá nem megy feleségül. De azzal is fenyegetőzött, hogy felgyújtja vagy megfojtja, ha nem engedelmeskedik neki.

Hasan megszerezte a nő telefonját, email- és Facebook-jelszavát, és az ő nevében utasította vissza a barátai megkeresését. Négy napi fogság után azonban Hasan távollétében a nőnek sikerült feljutnia a Facebookra, és szólt egy barátjának.

Ő felvette a kapcsolatot a nő bátyjával, aki több, mint 450 kilométert utazott azért, hogy értesítse a helyi rendőrséget. A rendőrök a nőt a fürdőszobába zárva találták meg, sokkos állapotban, a fején és az arcán is több sérülés volt.

Az elrablóját letartóztatták.

Top 0