• Krimi
Faktor

Összeveszett a barátnőjével, kidobta a csukott ablakon a 17 hónapos kislányát

Letartóztattak a spanyolországi Vitoriában egy férfit, mert rátámadt 18 éves barátnőjére, majd a vita közben kidobta a csukott ablakon a nő 17 hónapos kislányát. Később megpróbálta megölni a nőt, majd öngyilkos lett volna. Mindhármukat kórházba vitték.

Fotó: Europress / Getty Images

Fotó: Europress / Getty Images

A kislányt az első emeletről dobta ki a férfi, körülbelül öt métert zuhant. Több töréssel, kisebb belső sérülésekkel vitték kórházba. Mivel a férfi a zárt ablakon keresztül dobta ki a gyereket, a kitörő üveg is megvágta. Csoda, hogy túlélte a zuhanást – írja az El País.

„Azt hittem, hogy egy játékbaba! De ők csak veszekedtek tovább, ordibáltak és rugdalóztak.” – mondta a párral szemben lakó szomszéd, aki látta a kidobott gyereket és hívta a rendőröket.

A szomszédok mind hallották a pár vitáját, az ütéseket, és azt is, ahogy mindenféle tárgyakat összetörnek. A mentők először a kislányt vitték kórházba, majd az édesanyját és a megbilincselt férfit is megvizsgálták, kisebb sérüléseit ellátták.

A baszk egészségügyi minisztérium tanácsosa, Jon Darpón szerint a kislány súlyos sérülései ellenére túl fogja élni a támadást.

Top 0