• Sport
András Ferenc

Összeverekedett két játékos a Chelsea edzésén

Már korábban kiderült, hogy Diego Costa nehéz természetű játékos, a Chelsea csatára ezúttal saját csapattársával, Oscarral került összetűzésbe a tegnap délutáni edzésen. A két játékosnak több konfliktusa is volt a pályán, ezért szét kellett őket választani. Ezek ellenére Oscar tagadja, hogy ilyen történt volna, sőt azt állítja, hogy Diego Costa az egyik legjobb barátja.

Fotó: Europress - IKIMAGES / AFP

Fotó: Europress - IKIMAGES / AFP

A Telegraph szerint szétválasztották Oscart és Diego Costát a Chelsea tegnap délutáni edzésén. Ennek oka az volt, hogy Costa egy kemény szerelést mutatott be Oscaron, aki ezt rossz néven vette. Ezért később térdmagasságban szabálytalankodott Oscar a spanyol csatárral szemben.

A jelenet után a két focistát szét kellett választani. A csapattársak azért léptek közbe, mert félő volt, hogy nem ezek után nem csak szóban, hanem fizikálisan is bántotta volna egymást a két focista.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Oscar később a Twitteren jelezte, hogy a hír nem igaz, kérdés, hogy ez mennyire fedi a valóságot.

    Aki azt állítja, hogy ma köztem és Diego között történt valami az edzésen, az hazudik. Ő az egyik legjobb barátom, és soha nem bántanám.

    Diego Costának nem ez volt az első kényes esete Angliában, az Arsenal ellen kiállítást úszott meg ütésért, és ahogy más meccseken is, azon is provokálta ellenfeleit, akik közül később Gabrielt kiállították. Az esetért utólag az angol szövetség három meccsre tiltotta el a spanyol válogatott játékosát.

    Top 16