• Külföld
Faktor

Összeesküvés? Rejtélyes módon sorra romlanak el az űreszközök

Érdekes eseményekre figyeltek fel a szemfüles összeesküvés-elmélet teoretikusok a közelmúltban. Valami nem stimmel az űrben. Túl sok űreszköz romlott el szinte egy időben...

Újabb, különös összeesküvés-elmélet van születőben, amit a közelmúltban váratlanul bezárt és leállított Sunspot Solar Obszervatórium esete indított el. Azóta kiderült, hogy hat hasonló megfigyelőközpont élő kameráit állították le, a héten pedig a Hubble űrteleszkóp kapcsolt biztonsági üzemmódba. A Szojuz űrhajó rejtélyes balesete és kényszerleszállása, majd a Curiosity Mars rover elhallgatása csak tetézte a dolgot.

Vajon mi folyik odakint az űrben?

A hivatalos közlemények szerint az FBI a Sunspot Solar Obszervatóriumot a gondnok miatt zárta be, aki pedofil videókat töltött le a helyi szerverre. Rejtély, hogy ezért miért kellett evakuálni az egész intézményt. A NASA arra hivatkozik a marsjáróval való kapcsolat megszakadásának ürügyén, hogy a Marson hatalmas porvihar tombol. A Hubble űrtávcsőnek állítólag giroszkóp hibája van, és így tovább... Mindenre van valami egyszerű, és hihetőnek tűnő magyarázatuk.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A videót az összeesküvés-elméletről ITT nézheti meg!

    Csakhogy a napokban még a Chandra röntgen űrtávcső is beadta kulcsot. Az összeesküvés-teoretikusok szerint ennyi egybeesés aligha lehet véletlen. Az űreszközök váratlan és tömeges meghibásodása, talán egyfajta kozmikus sugárzásra utalhat, ami tönkreteszi az elektronikát. Talán most ért el bennünket egy, az ősidőkben felrobbant szupernóva sugárzása? Esetleg a földönkívüliek büntetnek bennünket? Vagy a földi elit próbál eltitkolni előlünk valami olyasmit, amit nem kellene látnunk? Talán éppen a titkos földi űrflotta indult újra útnak a gazdag kivándorlókkal a Naprendszerben felépített kolóniákra? Elmélet rengeteg van, de ésszerű magyarázat kevés.

    Bármi is történt, túl rövid időn belül túl sok dolog esett egybe... 

    Top 16