• Külföld
Faktor

Tönkretett három luxusautót, de nem tudja kifizetni: váratlan dolgot tettek a helyiek

A férfi nagyon fáradt volt, ezért hajtott a parkoló autókba.

A napokban volt egy tajvani kiszállító Lin Chin-Hsiang, elaludt a kocsijában és három parkoló Ferrarit tört össze, összesen 12 millió tajvani (közel 400 ezer amerikai) dolláros értékben. Hogy ezt vissza tudja fizetni, közel 400 ezer évig kellene dolgoznia.

A helyzete, hogy még rosszabb legyen kiderült, anyja biztosítás nélküli Mitsubishijét vezette, amiért még külön bírságra is számíthat majd.

A történet szokatlan fordulatot vett, mert a BBC News szerint Lin segítséget kapott a helyi közösségtől, akik elkezdték összegyűjteni neki a irtózatos összeget.

Tajvanon a lakosság egyre inkább elégedetlen a társadalmi különbségekkel, mert egy jelentős réteg, mint a 20 éves sofőré is, folyamatosan csak küszködik a minimális fizetésért. Az eset is reggel 5:40-kor történt, miután a fiatal férfi már teljesített egy teljes műszakot egy BBQ-étteremben. A rendőrség is megszondáztatta és megállapította, hogy csak iszonyatosan fáradt volt.

A hírek szerint már 740 ezer tajvani dollár összejött az adakozásból, ami azért még elég messze van a teljes kártérítési összegtől.

Kommentek:

Top 0