• Sport
Faktor

Őrült ötlet: Dárdai befesti a haját, ha megnyerik a Német Kupát

Dárdai Pál, a Hertha BSC edzője érdekes fogadást kötött az egyik televíziós műsorvezetővel. Megígérte: ha megnyerik a Német Kupát, kékre festi a haját – írja az MTI. 

Fotó: Robert Michael/AFP

Fotó: Robert Michael/AFP

A magyar szakember az RBB csatorna műsorában édesapjával, idősebb Dárdai Pállal beszélt pályafutásáról, valamint arról, hogy most nyolc napra „kikapcsol”, a családjával pihen majd, és csak január 3-án áll újra munkába.

Hertinho, a Hertha kabalafigurája (Fotó: Europress - Odd Andersen/AFP)

Hertinho, a Hertha kabalafigurája (Fotó: Europress - Odd Andersen/AFP)

Dárdai végül a műsorvezető Jessy Wellmerrel egyezett meg abban, hogy ha a  Hertha megnyeri a német kupát, kékre festi a haját, ellenkező esetben az újságíró a berliniek egyik találkozóján a csapat kabalafigurájának, Herthinónak öltözik be.

Dárdai Pál csapata a Nürnberg legyőzésével jutott a legjobb nyolc közé a Német Kupában, a negyeddöntőben február 10-én pedig a Heidenheimmel játszik.

A Hertha vasárnapi győzelmével megőrizte harmadik helyét a német bajnokságban, ha a szezon végén is itt állna, akkor biztosan bejutna a Bajnokok Ligájába. Dárdai ebben az esetben óriási prémiumot kapna a csapattól a Bild szerint. A Mainz elleni meccs után Dárdai együtt ünnepelt a játékosokkal és a szurkolókkal. 

Top 0