• Külföld
Faktor

Őrült bohócok lepik el az utcákat

Új őrület kezdődik az Amerikai Egyesült Államokban: félelmetes bohócoknak öltöző emberek járkálnak éjszaka az utcákon, ijesztgetve a lakosokat.

Egyre több olyan bejelentést kap az amerikai rendőrség, hogy éjszakánként "őrült bohócok" tartják rettegésben az embereket. Dél-Karolinában gyerekeket próbáltak az erdőbe csábítani a bohócnak öltözött emberek, a Kentucky-ban található Londonban pedig csak a puszta jelenlétével keltett riadalmat egy bohócnő - írja a Telegraph.

Jamie Hill lefotózta a bohócot, de először nem merte megosztani a képet Facebookon - attól félt ugyanis, hogy kísértetet látott. Egyik ismerőse viszont hasonlóan szürreális élményről számolt be, ezért Hill feltöltötte a képet, és arra kérte minden ismerősét, hogy legyenek nagyon óvatosak, főleg, ha gyerekeik is vannak.

Dél-Karolinában a rendőrök már le is tartóztatják azokat, akik bohócnak öltözve jelennek meg az utcákon. De több államban is okoztak már problémát a bohócok: Észak-Karolinában, Georgiában és Alabamában is hasonló esetekről számoltak be.

Kommentek:

Top 0