• Belföld
Faktor

"Azt hittem csak kamuzik!" - megmentették a haldokló magyar férj életét

A felesége először nem hitte el, hogy a férfi tényleg rosszul van.

Bizonytalan hangú asszony kérte a mentők segítségét a hét elején. Elmondta, hogy szerelmével veszekedett nagyjából 20 perce, amikor a férj mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta csitítani a párját. A nő ekkor még nem sok hitelt adott férje hirtelen fellépő panaszainak. A szokásos veszekedést a férj egyszerűen zárta le, saját szobájába zárkózott.

A mentésirányító ennél több információt nem tudott nyerni a betegről, mert a nő azóta sem állt szóba a férjével. Nem is szeretett volna, hiába kérlelte a mentésirányító, hogy legalább a telefont vigye oda az érintettnek. A mentésirányító ezért elkérte a férj mobil számát. El is érte a beteget, aki igazolta a történetet.

A férfi panaszai alapján azonnal megfelelő egység indulhatott a bajban levő férj segítségére. „Tuti nincs nagy baj, hisz azóta még le is feküdt aludni” – mondta a mentőket fogadó feleség. Az esetkocsi azonban szinte az utolsó pillanatban érkezett. A vizsgálatok valóban komoly keringési zavart mutattak ki az addigra igen rossz állapotba kerülő családfenntartónál. A 39 éves férfit életmentő helyszíni ellátás után vitték az intenzív osztályra, aggódva zokogó felesége társaságában.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Azt hittem csak kamuzik! Soha hasonló panasza sem volt!„- ismételgette út közben a fiatal nő, aki később telefonon köszönte meg a mentésirányító emberséges hozzáállását. Megígérte, soha többé nem fognak veszekedni - számolt be a történtekről az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán.

    Kommentek:

    Top 16