• Krimi
Faktor

Csont és bőrre fogyva hunyt el a kislány: anyja éheztette, a szomszédok sem segítettek, amikor hozzájuk fordult

A 14 éves lány fogyását mindenki észrevette.

Kislánya megölésével gyanúsítanak egy anyát, aki azt állította, hogy gyermeke rákos és cukorbeteg. A 14 éves Viktoria Demiyanova csak 30 kilót nyomott, amikor két héttel ezelőtt életét vesztette oroszországi otthonában.

Anyja, a 37 éves Oksana Demiyanova azt állította, hogy lánya betegségeire csak az éhezés lehetett volna gyógyír. A nyomozók szerint a lány tökéletesen egészséges volt, amikor meghalt, ezért az anyát gyilkossággal gyanúsítják. A lány egyik barátja elmondta, hogy észrevették, hogy Viktoria az iskolai év végére nagyon lefogyott, de a kérdéseikre nem válaszolt. Sokan azt hitték, hogy csak a vizsgák miatt izgult, de a lány nem sokkal később meghalt.

Úgy tudni, hogy a tanárok figyelmeztették az anyát lánya fogyása miatt, de őt csak az iskolai előmenetele érdekelte. A vádakat is tagadja, azt állítja, hogy lányát egy barátja kövérezte le, ami őt nagyon érzékenyen érintette.

A helyi gyermekvédelmi ombudsman szerint a szomszédok közömbössége is aggasztó, hiszen a kislány ételt kért tőlük, ők azonban nem jelentették a rendőrségnek – írja a Metro.

Kommentek:

Top 0