• Sport
Faktor

Orosz rulettezés közben lőtte agyon magát a sportoló

Dallasi lakásában holtan találták Ivan "J.P." Cole-t. A rendőrség jelentése szerint a 25 éves MMA-harcossal lövés végzett, de azt nem árulták el, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg meggyilkolták.

Egy helyi riporter a Twitteren viszont azt állítja, hogy a sportoló orosz rulettezés közben lőtte fejbe saját magát. Ez azt jelenti, hogy egyetlen golyót tett a forgótárba, amit megpörgetettt, majd a lövésénél a szerencsére bízta magát - ez pedig az életébe került. Cole holttestére szombaton a felesége bukkant, akivel előző nap még a második házassági évfordulójukat ünnepelték - írja Ripost.

A kevert harcművészettel foglalkozó oldalak szerint "J.P." a dallasi és környékbeli meccseken MMA-instruktorként is dolgozott. Nem volt különösebben sikeres a küzdőtéren. Az utóbbi négy évben ötször lépett a ketrecbe profi mérkőzésen, ezekből csak kettőt nyert meg.  Tavaly szeptemberben ráadásul a texasi szövetség sportemberhez méltatlan viselkedés miatt 5000 dollárra büntette, és egy évre eltiltotta.

Top 0