• Krimi

Őrizetbe vették a halálra éheztetett kislány szüleit - videó

Emberölés gyanújával kihallgatták, majd őrizetbe vették a rendőrök csütörtökön az egy héttel ezelőtt meghalt másfél éves gyöngyösi kislány szüleit. A kislány súlyosan alultáplált volt és feltehetően éhenhalt.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 36 éves J. M. és az 52 éves K. G. gyöngyösi lakos ellen emberölés miatt indult eljárás, és őrizetbe vételük után a rendőrök előzetes letartóztatásukat kérték - írja az MTI.

Az otthonában meghalt kislány ügyében egy gyöngyösi lakos tett bejelentést a rendőrségen még múlt csütörtökön. A szülők csak akkor hívtak a kislányhoz mentőt, amikor már órák óta halott volt.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság akkor az ügyben ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A kislány másfél évesen halt meg, de csak 3,5 kilós volt. Amikor az orvos utoljára látta őt, még 7 kiló volt a súlya.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A szülők ellen már korábban is indítottak eljárást, mert a másfél éves kislány óvodáskorú nővérét sem etették rendesen. A szülők nem anyagi okok miatt éheztették gyerekeiket, mert hűtőjük a kislány halálakor is tele volt.

Top 0