• Krimi
Faktor

Aljas támadás: a semmiből rontottak az idős férfira Debrecen utcáin

A bácsi összes pénzét elvették, majd elfutottak a zsákmánnyal.

Csütörtök este bejelentést kaptak a rendőrök arról, hogy Debrecenben, a Bartók Béla utcában egy idős balmazújvárosi férfit két ismeretlen megtámadott.

A 83 éves sértett elmondta, hogy a férfiak követhették őt, majd minden előzetes szóváltás nélkül fellökték és elvették a pénztárcáját, amelyben 80 ezer forint volt. Az elkövetők a pénzzel együtt a közeli kórház irányába menekültek.

A rendőrök másfél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a Külsővásár téri buszpályaudvar mellett lévő egyik sörözőben elfogtak, majd a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök a gyanúsítottak ruháját átvizsgálták, amely során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A 19 éves balmazújvárosi J. Ádámot és a 18 éves szintén balmazújvárosi N. Lajost a nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat kérték.

    A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a balmazújvárosi lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást - írja a police.hu.

    Kommentek:

    Top 16