• Belföld

Óriási dugók várhatók a fővárosban

Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közzétette az őszig várható útfelújítások, munkálatok listáját, ennek alapján nyár végéig több helyen is torlódások és dugók várhatók.

Május közepéig folytatódik a Széll Kálmán tér felújítása, ami forgalomkorlátozással jár. Kispesten, a Derkovits Gyula utcában csatornaépítés, valamint az újbudai Sasadi úton, az M1-es és M7-es autópálya csomópontjánál csatornaépítés és útfelújítás miatt április közepéig kell fennakadásokra  számítani.

Óbudán a budai alsó (Slachta Margit) rakparton, a Szentlélek tér környezetében február végéig árvízvédelmi támfalat építenek. A belvárosi Belgrád rakparton is az első félévre van tervezve egy több mint két hónapig tartó vízvezeték-építés az Irányi és a Havas utca között - írja a Magyar Nemzet. A 3-as metró felújítása miatt április közepétől szeptemberig a Lehel tér és Újpest között egész nap pótlóbuszok közlekednek. A Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között csak este 8 óra után zárják majd le az alagutat. A Magyar Nemzet szerint a legnagyobb dugók nyáron lesznek az Astoriánál júniustól augusztusig tervezett vízvezeték-építési munkálatok miatt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16