• Belföld
Faktor

Óriási balhé volt Miskolcon, kegyetlen dolgokat művelt két fiatal

Az áldozat az arcán zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Áprilisban, a hajnali órákban Miskolc belvárosában egy 19 és egy 23 éves férfi odament a szökőkút peremén ülő sértetthez, aki a mobiltelefonján zenét hallgatott, majd közrefogták, és az egyikük elkérte a telefont, hogy más zenét keressen rajta. A sértett hagyta ezt, és egy ideig közösen hallgattak zenét.

Időközben a telefon képernyőzára bekapcsolt, ezért az egyik vádlott elkérte a feloldó kódot, de a sértett nem adta meg, hanem visszakérte a telefonját - írja az Ügyészség. A vádlott azt mondta, hogy csak akkor kaphatja vissza, ha ad nekik egy-egy szál cigit. Meg is kapták, mindketten rágyújtottak, de továbbra sem adták vissza a telefont, hiába kérlelte őket. A kérlelésekre az egyikük megkérdezte, hajlandó-e megverekedni a telefonjáért.

A sértett azt mondta erre, hogy rendőrt fog hívni, és megpróbálta visszavenni a telefont, de a vádlott ezt nem engedte, sőt többször ököllel fejen ütötte a sértettet, majd a 100 ezer forintos mobillal elmenekültek.

A sértett a megállóba érkező villamos vezetőjétől kért segítséget. A rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, és a menekülni próbáló vádlottakat egy kapualjban utolérték, ahol éppen megpróbálták elrejteni a lopott telefont.

A sértett zúzódásos sérüléseket szenvedett. A letartóztatott vádlottakra börtönt kértek. 

Kommentek:

Top 0