• Krimi

Orgiákat rendezett a plébánián a szexmániás katolikus pap

A 48 éves olasz pap legalább 15 szeretőjét az interneten is futtatta.

A páduai Andrea Contin atyánál talált szexuális segédeszközök és videók arra utalnak, hogy orgiákat rendezett a plébániáján. A 48 éves olasz papot azzal is vádolják, hogy a házi készítésű pornófilmjeit pápák nevével ellátott dobozokban rejtegette, miközben a szeretői közül legalább 15-öt az interneten futtatott, különböző feleségcserés oldalakon. Állítólag nudista strandokra és szvingerklubokba is járt a barátnőivel Dél-Franciaországban.

A rendőrség azután kezdett nyomozni, hogy három nő, akik a pap hívei közé tartoztak bejelentést tett. A hívek már tavaly nyáron is bejelentést tettek a helyi püspöknél, de az egyház nem szólt a rendőrségnek mondván, hogy előbb a saját vizsgálatukat akarják befejezni.

Egy 49 éves nő, aki önkéntesként dolgozik a templomban elmesélte, hogy viszonya volt a pappal, le is feküdtek egymással a plébánián. Azt mondta, eleinte nem értette, miért veszi körül ennyi nő a papot, később viszont összeállt a kép.

A hírek szerint a pap időközben Horvátországba költözött a családjával, akik igyekeznek őt megvédeni a nemzetközivé dagadó botránytól. Contint egyelőre nem tartóztatták le, de az ügyészség vizsgálja a vádakat – írja az Independent

Kommentek:

Top 0