• Krimi
Faktor

Szexpartit rendezett a magyar pár az osztrák vendéglátójuk előtt, ezután jött a meglepetés

A 61 éves férfi végignézte.

Különös bűntényről számolt be kedden a Heute című lap. Információik szerint váratlanul fejeződött be egy jóhiszemű, 61 éves, magyar származású, osztrák állampolgárságú férfi kalandja.

A férfi március 18-án, a bécsi főpályaudvaron ismerkedett meg egy párral és mivel hallotta, hogy magyarul beszélnek, meghívta őket az alsó-ausztriai Gänserndorfban található otthonába, ahol szállást is kínált nekik. A lakásban ünneplésbe fogtak, ittak, majd a magyar pár vad szexbe kezdett, amit a férfi nézőként követett.

Az események ezután váratlan fordulatot vettek. A pár férfi tagja megfenyegette, megverte a 61 éves áldozatot és lábát egy késsel megsebesítette. A támadó elvette a férfi kulcsait és a mobiltelefonját, majd 4 ezer eurót követelt a személyes tárgyakért cserébe.

A lakást az áldozat és támadói csak másnap hagyták el, ekkor a 61 éves férfi megszökött és a rendőrségen feljelentést tett. A rendőrök jelenleg is vizsgálják a testi sértés és a zsarolás körülményeit, egy 30 év körüli férfit és egy 20 év körüli nőt keresnek.

Kommentek:

Top 0