• Krimi

Ördögminta vezetett a tolvajhoz

Egy ismeretlen férfi még januárban lopott el egy autóból egy ruhákkal teli sporttáskát, amelyben két kabát volt. A táskában telefontöltő, fülhallgató és más tárgyak is voltak. Az autó Kecskeméten, a Vasút utcában parkolt, amikor a férfi feltörte.

A nyomozó rendőrnő vette észre a Kecskeméti Rendőrkapitányságon az egyik kabátot, amelyet az autóból loptak el. A kabáton feltűnő ördög minta volt.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A kabát tulajdonosa a rendőrnőnek azt mondta a kihallgatáson, hogy négy hete egy rokonától kapta a dzsekit. A rendőrnő emlékezett, hogy korábban ő foglalta le a kocsiból lopott másik kabátot egy másik férfitól. Ő jelenleg is előzetes letartóztatásban van, mert korábban is autókat tört fel.

A nyomozók még csütörtökön házkutatást tartottak a férfinál, aki megkapta a kabátot. Kecskeméti lakásában olyan szerszámkészletet is találtak, amely szintén lopott volt, de máshonnan került a férfihoz. Még kedden lopták el azokat egy teherautóról. A férfi úgy vette meg a készletet, hogy nem tudta, hogy honnan van.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A korábban már lefoglalt és több százezer forintot érő munkaeszközöket ismeretlen tettes lopta el Kecskeméten, egy ponyvás teherautóról.

A nyomozás során kiderült, hogy akkor egy harmadik férfi lopta el a tárgyakat. Házkutatást tartottak nála, és lefoglalták a lopott szerszámokat. A 30 éves férfi a kihallgatáson beismerte tettét.

A nyomozónő pénteken a közel egymillió forint értékű munkaeszközöket visszaadta eredeti tulajdonosának – írja a police.hu.

Top 0