• Külföld
Faktor

Csodadoktornak adta ki magát, orális szexszel gyógyított

Több száz nő jelentette fel nemi erőszak miatt a "csodadoktort".

Több száz nő megerőszakolásával gyanúsítják azt a brazil férfit, aki csodadoktornak kiáltotta ki magát, és a világ minden tájáról érkeztek hozzá betegek.

A 76 éves Joao de Deus (eredeti nevén Joao Teixeira de Faria) a depresszió és más betegségek gyógyítását hirdette sajátos módszerével. Azt állította, hogy gyógyító energiáit egyetlen módon, orális szexszel tudja átadni betegeinek - írja a Bild a brazil Globo tévécsatorna alapján. 

Miután egy ilyen esetre fény derült, több száz nő jelentkezett, hogy  Joao de Deus  rajtuk is ezt a "gyógymódot" alkalmazta. Az áldozatok között vannak nők Brazílián kívül Németországból, Ausztráliából, Belgiumból, Bolíviából, Svájcból és az Egyesült Államokból is.

A bűncselekményeket a brazil főváros közelében lévő Abadianiában található "spirituális kórházban" követhették el. A gyógyító világszerte ismert volt. A spirituális szeánszok mellett "műtéteket" is végzett. Ollókkal, szikékkel, egyéb eszközökkel nyúlkált emberek fülébe, orrába, szájába mindenféle érzéstelenítés és fertőtlenítés nélkül. Elmondása szerint ilyenkor a gyógyulást a beavatkozás mellett az "energizált ásványvíz" és az ima ereje adta. 2012-ben Oprah Winfrey is készített róla egy riportot, hogy bemutassa állítólagos csodatételeit. 

A 76 éves férfi visszautasította a vádakat. A televízió kamerái előtt azt mondta: ő csak az isteni igazságszolgáltatás előtt hajlandó felelni tetteiért, de kénytelen magát a földi igazságszolgáltatás kezébe adni. 

Sajtójelentések szerint a férfi ellen azután adtak ki elfogatóparancsot, hogy 8 millió eurót vett fel a számláiról, és felmerült a gyanú, hogy külföldre akar távozni vagy el akarja rejteni a pénzt - írta az Index.

Kommentek:

Top 0