• Krimi
Faktor

Ez felfoghatatlan: ikertestvére mellett ölte meg magát a gazdagréti lány

A 25 éves lány életét már nem tudták megmenteni.

Ugyanazon a napon, amikor a mosonmagyaróvári nő kiugrott az ablakon, egy 25 éves gazdagréti lány is így végzett magával. Az ikertestvére semmit sem vett észre, csak amikor már a rendőrök kopogtak az ajtón. A lány kedden este ugrott ki a hetedik emeletről.

Szegény teremtés, ide zuhant a járda mellé, egy beton virágtartó és egy kocsi közé esett. Arccal a föld felé fe­küdt, borzalmas sé­rülései ke­letkeztek, sokáig nem is lehetett tudni, hogy ki ő, nem lehetett felismerni. A ház gondnoka hívott mentőt, de a lányon már nem lehetett segíteni, a helyszínen meghalt. Az ikertestvére nem is vette észre, hogy kiugrott az ablakon

– mondta a Borsnak a lány egyik szomszédja. A szomszéd szerint egy teljesen rendezett életet élő család tagja az áldozat, a szülei külföldön voltak a tragédia idején, onnan siettek haza.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A gazdagréti haláleset napján egy mosonmagyaróvári nő is hasonló körülmények között vesztette életét. A harminc év körüli nő a negyedik emeleti lakásából vetette magát a mélybe, és a helyszínen szörnyethalt.

    Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot.

    Kommentek:

    Top 16