• Krimi
Faktor

Szexvideó keringett a nőről, megölte magát szégyenében

Négy férfit vett őrizetbe az olasz rendőrség, miután egy 31 éves nő megölte magát. Tiziana hónapokon keresztül küzdött azért, hogy távolítsák el azt a szexvideón, amin ő is szerepel - de végül szégyenében öngyilkosságot követett el.

Illusztráció

Illusztráció

A nő még volt párjának és három barátjának küldte el a videót, amit a férfiak feltöltöttek az internetre. Több mint egymillióan látták a kisfilmet, és a nő viccek és támadások tárgyává vált - írja a BBC.

Tiziana kedden nagynénje mugnanói házában ölte meg magát.

A videó elsősorban Facebookon és WhatsAppon keringett, és Tiziana sehogy sem tudta megakadályozni, hogy minél több emberhez eljusson. A négy őrizetbe vett férfit most rágalmazással vádolják.

Miután a videó nyilvánossá vált, Tiziana otthagyta a munkáját, Toszkánába költözött, és már a névváltoztatási folyamatot is elindította, mikor a "hírnév" utolérte őt.

"Veszel? Bravó!"

- mondta a nő a filmben - ez a pár szó pedig hamarosan szállóigévé vált, pólókra nyomtatták, háttérképeken jelent meg.

Az első tárgyalás során Tiziana a "felejtés jogát", valamint egy 20 ezer forintos költségfizetési kötelezettséget kapott. A videót a legtöbb közösségi oldalról eltávolították. Ezzel azonban már elkéstek - Tiziana nem tudott tovább élni a szégyennel. Halála egész Olaszországot megrázta.

Kommentek:

Top 0