• Krimi
Faktor

Nem tudta feldolgozni, hogy megölte magát barátja, ezért lett öngyilkos a tinilány

A fiatalok ugyanazon az éjszakán haltak meg.

Az ukrajnai Mikolajiv városban felakasztotta magát egy fiatal fiú. Ennek tudatában barátnője levetette magát egy kilencemeletes épület tetejéről.

A fiú felakasztotta magát. (Képünk illusztráció.)

A fiú felakasztotta magát. (Képünk illusztráció.)

Július 25-én éjszaka, kijevi idő szerint körülbelül 2 órakor a rendőrséghez arról érkezett bejelentés, hogy egy nő felakasztva találta 25 éves fiútestvérét.

A nyomozók megállapították, hogy aznap este a fiatalember egy szórakozóhely mellett sétált el, amikor egy földön heverő embert vett észre, és úgy döntött, segít rajta. Azonban a kávézóból egy csoport jött ki, akik azt hitték, hogy a fiatal ki akarja rabolni a tehetetlen ittas fiút. A férfiak között konfliktus alakult ki, ami verekedéssé fajult. A fiatal, aki csak segíteni akart, végül hazament - írja a Kárpátinfo.

Később kiderült, hogy a fiú felhívta barátnőjét, szerelmet vallott neki, majd házának udvarában felakasztotta magát. A lány többször is próbálta hívni, azonban ő már nem válaszolt. A fiatal holttestének felfedezése után az elhunyt hozzátartozói elmondták a lánynak a szomorú hírt, aki nem tudta elhinni, hogy párja nincs többé.

Július 25-én reggel, kijevi idő szerint 8 órakor gyalogosok vették észre a 19 éves lány holttestét, aki szintén öngyilkos lett. Ő egy kilencemeletes épület tetejéről vetette le magát.

Kommentek:

Top 0