• Belföld
Faktor

"Feladjuk" - közös öngyilkosságra készül a magyar pár a feleség fájdalmai miatt

A nagyatádi Zsófia és férje, Gábor számára az élet évek óta egyenlő a földi pokollal. Az asszony több éve él csillapíthatatlan fájdalommal, míg Gábornak nap mint nap szembesülnie kell tehetetlenségével, hogy nem tud segíteni nejének.

Zsófiának péksüteménybe került fadarabok miatt kellett eltávolítani a vékonybeléből egy jelentős darabot, de az operáció óta folyamatosak a fájdalmai.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

"Az orvosok szerint a hat évvel ezelőtti operáció során megsérülhetett egy ideg, ami kisugárzik a bél többi részére. Több mint száz orvosnál jártunk, megannyi kórházi kezelésen részt vettünk, de a feleségem állapota egyre csak romlik. Semmilyen gyógyszer vagy másféle kezelés sem hatott eddig. Nem bírom tovább nézni a szenvedését" – mondta el meggyötörten Gábor a Borsnak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A nagyatádi házaspár elkeseredésében úgy döntött, hogy egy marék nyugtató segítségével végeznek magukkal. Egy nappal később találtak rájuk, végül mindkettejük élete megmenekült. Miután elhagyták a kórházat, elhatározták, újra felveszik a harcot a rejtélyes betegséggel. Hiába születtek gyermekeik előző házasságaikból, csak egymásra számíthattak. Gábor évekig minden nap hajnalban kelt és az internetet bújta, hátha megtalálja a gyógymódot. Nemrég rábukkant egy neurorehabilitációs kezelésre Sopronban, ami 250 ezer forintba kerül. Az egyhetes kezelést a temetésükre félrerakott pénzükből fedezték.

    "A feleségem állapotából adódóan nem tud dolgozni, és mivel egész napos odafigyelést igényel, én sem dolgozom. Pedig ha hatásos lesz a kezelés, újra meg kell ismételni, de több pénzünk nem maradt. Ez az utolsó szalmaszál, amibe belekapaszkodhatunk. Megbeszéltük a ne­jemmel, ha mégsem gyógyulna meg, akkor ott van vé­ge a 28 éve tartó történetünknek. Feladjuk. Így mi értelme élni?" – kérdezte re­ményvesztetten Gá­bor.

    Aki segítene az évek óta szenvedő házaspárnak, hogy az összegyűljön a kezelés 250 ezer forintos költsége, az keresse a házaspár internetes oldalát, ahol Gábor megadta az elérhetőségeiket, il­letve számlaszámukat is.

    Kommentek:

    Top 16