• Krimi
Faktor

Megölte magát az anya, mert a fia drogozni kezdett

Megvagdosta a csuklóját, majd gyógyszerekkel túladagolta magát és rengeteget ivott egy anya, aki nehezen viselte el, hogy a fia eljár otthonról.

A 38 éves Susan Underwood burokban nevelte két gyerekét, de édesapja halála és a válása óta ismerősei szerint depresszióssá vált. A nagyobbik fiú, a 21 éves Brandon eközben rossz társaságba keveredett, és tetoválóként dolgozó édesanyja ezt nem bírta feldolgozni - írja a Daily Mail.

Susan egy alkalommal a kertben marihuánát talált, majd mikor szembesítette ezzel Brandont, a fia bevallotta, hogy néha füvezni szokott. A nő ezért szobafogságra ítélte a gyereket. Mikor lejárt a büntetés, Brandon egyik este - anyja tudtával - elment a barátaival szórakozni, és a megbeszélt este 10 óra helyett negyed 11-kor ért haza.

A fiatal ekkor már részegen találta otthon az anyját, majd Susan felkapott egy kést, elkezdte a karját vagdosni vele, és mikor Brandon le akarta állítani, vállon ütötte a pengével. A páros veszekedni kezdett, végül a fiatal elment aludni. Susan addig bevett egy nagy adag antidepresszáns és búcsúlevelet írt.

Brandon csak másnap délben ment le a konyhába, addigra édesanyja életét vesztette. Az áprilisi esetet követően most zárult le a nyomozás, a rendőrség nem tartóztatott le senkit.

Kommentek:

Top 0