• Krimi

Megölte magát a világ legjobb szakácsa

A 44 éves férfit vasárnap holtan találták a lakásán, halálát fegyver okozta, feltehetően fejbe lőtte magát. Vizsgálják az eset körülményeit.

Vélhetően öngyilkos lett a világ egyik legjobb mesterszakácsa, a francia-svájci Benoit Violier. A 44 éves férfi a Lausanne-i Le Restaurant de l'Hotel de Ville vezetője volt, lakásában találtak rá, már halott volt.

A rendőrség bűnügyi vizsgálatot indított, de az első feltételezések szerint a mesterszakács öngyilkos lett. Benoit Violiert régóta jól ismerték a gasztronómia világában, de igazi hírnevet az adott számára, hogy nemrég az általa vezetett étterem első lett a világ ezer legjobb étterme közül. Ugyanennek az étteremnek volt korábban a tulajdonosa Philippe Rochat, a három Michelin csillagot szerzett svájci séf, aki a múlt év júliusában, 61 éves korában szintén életét vesztette, miután kerékpározás közben rosszul lett.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

    Top 16