• Külföld
Faktor

Öngyilkos lett a tinilány azután, hogy szörnyűség történt a barátjával

A legjobb barátja a karjaiban halt meg. Ezt nem tudta feldolgozni.

A tizenhat éves Ciara elborzadva nézte végig, amint halálra verik legjobb barátját egy tömegverekedésben. Az eset még tavaly júliusban történt, ám Jack Gudge halálával kapcsolatban még most is gyilkossági nyomozás folyik, a jövő hónapban várható, hogy végül pont kerül az ügy végére. Ám az esetet újabb tragédia követte, ráadásul a rendőrség sem volt a helyzet magaslatán - írta a 24.hu.

A lány a karjaiban tartotta a fiút, míg kórházba nem szállították, súlyos agyi sérülései voltak, végül megállt a szíve, már nem tudtak segíteni rajta. A lányt érthető mód nagyon megviselték a történtek, rendszeresen látogatta a fiú sírját, majd egy tavaly novemberi napon Ciara eltűnt. Édesanyja rendőrt hívott, ám nagyjából hiába, ugyanis a rendőrök olyannyira nem voltak alaposak, hogy még a család otthonát sem kutatták át: a tinilány holttestét végül testvérének egy barátja találta meg: Ciara felakasztotta magát, ám a teste lezuhant, rá egy mopedre, ami beindította a riasztóberendezést – ezt hallotta meg a fiú. A dorseti rendőrség azt a hibát is elkövette, hogy hátrahagyták a kötelet, amit a lányt használt, végül Ciara nagyanyja vágta le azt. A rendőrség elnézést kért az eset miatt, mondván, elfogadhatatlan, ami történt.

Ciara már tavaly augusztusban utalt arra, hogy mire készül, anyjának azt mondta, Jackkel szeretne lenni, sőt, egy túladagolása is volt. Barátai is arról számoltak be, hogy a lány elmondása szerint nem akart már itt lenni, csak a családja miatt nem tette meg hamarabb.

Kommentek:

Top 0