• Krimi

Öngyilkos akart lenni a fiú, aki panzióba vitte a 11 éves kislányt

Interneten ismerkedtek meg, majd találkoztak és a fiú végig a halálról beszélt a 11 éves lánynak, öngyilkos akart lenni.

A 11 éves Boglárka húsvét hétfőn tűnt el otthonról, egy felsőtárkányi panzióban aludt egy fiúval, akit az Instagramon ismerkedett meg. A panzió tulajdonosa látta a gyereklány fényképét a tévében és azonnal hívta a rendőrséget. A lányt azóta orvos is megvizsgálta, nem esett baja és szexuális erőszak sem történt. A Borsnak az anyukája beszélt a történtekről.

"Hála istennek, Boginak semmi baja, orvos és nőgyógyász is megvizsgálta, a fiatalember nem bántotta őt. A fiúról annyit tudok, hogy még nem töltötte be a 18-at, az ország másik végében, egy dunántúli településen lakik, és 3-4 hete az Instagramon ismerkedett meg Bogival. A lányom elmondta, hogy a fiú öngyilkosságot akart elkövetni, együttlétük alatt szinte végig a halálról beszélt, ő pedig megpróbálta lebeszélni szándékáról. Hálát adok az égnek, hogy ilyen hamar megtalálták a kislányt, ki tudja, mi történt volna, ha még egy éjszakát együtt töltenek. A rendőrök nem engedték, hogy a sráccal találkozzak – mondta az anya.

Az ügyben a rendőrség nem indított büntetőeljárást.

Top 0