• Külföld
Faktor

Öltek a határőrök, a többi bűnöző elmenekült

A tettesek ott hagyták halott társukat, hogy megússzák a tűzharcot.

Izrael egyiptomi határán lelőttek egy izraeli drogcsempészt - jelentette a helyi sajtó. Az első hírek szerint egy kábítószercsempész-csoport két tűz közé került, amikor tűzharc tört ki az izraeli határőrök és az egyiptomi oldalon lévő beduin drogszállítók, valamint az ottani biztonságiak között.

A halálosan megsebesült drogcsempészt társai egy izraeli határőr laktanya mellett az útra fektették, majd elmenekültek - írja az MTI. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Az izraeli biztonságiak a meghiúsított akcióban lefoglaltak mintegy száz kiló kábítószert. A lövöldözés előtt csaknem harminc beduin drogcsempész létrákkal a határ egyiptomi oldalához ment, majd elkezdték átdobálni a biztonsági kerítésen csempészárujukat.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az izraeli oldalon négy kocsi érkezett a rakományért, de amikor megjelentek az izraeli határőrök, az egyiptomi oldalról a csempészek fegyverrel lőni kezdték őket, hogy társaik elmenekülhessenek a kábítószerrel.

    Az izraeli katonák visszalőttek, és közben az egyiptomi határőrök is a helyszínre értek. Ők szintén lőni kezdtek, elsősorban a határ túloldalán lévő csempészekre. Ebben a tűzharcban vesztette életét az egyik izraeli kábítószercsempész.

    A drogszállítók mindkét oldalon elmenekültek, de a kerítés izraeli oldalán maguk után hagytak egy kábítószerrel teli autót, valószínűleg a halálos áldozat kocsiját.

    Kommentek:

    Top 16