• Krimi
Faktor

Megszólalt a nő, aki miatt az olaszliszkai gyilkosság történt

Nagyon sajnálja a történteket és legszívesebben megváltoztatná a múltat.

Tizenkét év hallgatás után megtörte a csendet H. Kitti, aki miatt agyonverték Szögi Lajost Olaszliszkán.

Az olaszliszkai lincselés az elmúlt évek egyik legbrutálisabb gyilkosságának számít: a tiszavasvári tanárt, Szögi Lajost két lánya szeme láttára verték halálra, miután 2006 októberében elsodort egy 15 éves lányt, H. Kittit. A napokban azért kapott még nagyobb figyelmet az egykori szörnyűség, mert az ügy egyik elkövetője, H. Dezső, aki H. Kitti testvére, akár milliós kártérítést is kaphat, mi több akár már jövő nyáron szabadulhat.

A hír apropóján a Bors felkereste az olaszliszkai lincselés „kirobbantóját”, H. Kittit, aki miatt a szörnyű események beindultak. A lány ma már 23 éves, felnőtt nő, családanya, aki elköltözött Olaszliszkáról.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Természetesen nagyon sajnálom a történteket. Megváltoztatnám a múltat, ha lehetne. Az emberek nem éreztetik velem a hétköznapokban, hogy mit gondolhatnak rólam, de szeretném minél hamarabb elfeledni. Hazajárok a testvéreimhez Olaszliszkára, de ott aludni nem tudok. Az ablak ugyanis pont Szögi Lajos emlékművére néz" – mondta H. Kitti, aki azt állítja: a testvére markát ütő milliókról nem tudott, de már eléggé régen beszélt a bátyjával.

    Kommentek:

    Top 16