• Élet
Faktor

Megjósolta a szakértő: ekkor jön el a világvége

Már csak ez az egy boldog hetünk van, és aztán kezdetét veszi a világvégébe torkolló hét gyötrelmes év - állítja egy apokalipsziskutató.

Dave Meade világvége-kutató szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a pusztulás, ám a Föld és az élet nem semmisül meg azonnal: hét év szenvedés vár ránk az armageddonig - írja az Express.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Meade szerint természeti katasztrófák egész sora fogja elpusztítani a bolygónkat, földrengések, cunamik és hurrikánok egymást váltva nyomorítják meg az emberiség életét. Ennek nyomait már most láthatjuk: Amerikát sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig nemrégiben hatalmas földrengés rázta meg.

  A végső csapást az X-bolygó, azaz a Niburu fogja a világunkra mérni, amely egyszer csak belecsapódik a Földbe. De ezt megelőzően még kitörik a nukleáris háború az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea részvételével - állítja Meade.

  A "szakértő" biztos baljós próféciájában, mivel nemrég igazolást kapott annak helyességéről: az augusztus 21. teljes napfogyatkozás, amelyet az amerikai kontinensen lehetett látni, egyértelműen a vég eljövetelének hírnöke volt.

  Más elméletek szerint az X-bolygónak már szeptember 23-án el kellett volna pusztítania a Földet, de Meade szerint sokan félreértelmezték a jeleket, és ezért jelöltek meg rossz dátumot. De a Niburu becsapódása előtt még egy kisebb, 3 kilométer átmérőjű aszteroida, a Féregerdő is súrolni fogja a Földet, újabb katasztrófákat kiváltva.

  Meade szerint itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk a béke napjaitól, mert jövő vasárnap elszabadul a pokol! A férfi nem érti, miért fogadják olyan sokan szkeptikusan a jóslatát...

  Kommentek:

  Top 16