• Krimi
Faktor

Ököllel verték véresre a buszsofőrt Solymáron

Két fiatal férfi hőzöngött a buszon, az egyik ököllel megtámadta a sofőrt.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két fiatalkorúval szemben, akik a helyi buszjárat vezetőjét bántalmazták.

A fiatalkorúak nyáron Solymáron, a Terstyánszky utcai buszmegállóból éppen induló busz vezetőjének jelezték, hogy fel akarnak szállni. A buszvezető, a bűnügy sértettje kinyitotta az első ajtót. A két fiú azonban nem szállt fel a buszra, viszont nem engedték a sofőrnek, hogy becsukja az ajtót, azt kitámasztották, emiatt szóváltásba kerültek a buszvezetővel.

Végül felszálltak ugyan a buszra, de eközben az egyik fiatal trágárul ordítozott a sértettel, akit veréssel fenyegetett, a társa pedig fenyegetően ütésre emelte az öklét. A buszvezető az ordítozó vádlottat a mellkasánál eltolta magától, miközben felszólította, hogy szálljon le. Ekkor a másik fiatal a sértettet ököllel úgy arcon ütötte, hogy annak eltört az orrcsontja és vérzett az orra.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A bántalmazás után a két fiatalember leszállt a buszról, de továbbra is dörömböltek a busz már becsukott ajtaján, illetve fenyegetőztek.

    A fiatalkorú elkövetőkkel szemben a Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt. Bűnösségükről a Budakörnyéki Járásbíróság dönt majd.

    Top 16