• Autó
Autószektor

Ők megépítették, te megnyerheted! Elkészült az AMTS 2018 nyereményautója

Elkészült az Automobil és Tuning Show 2018-as nyereményautója, mellyel kettős jubileum előtt tisztelegnek a szervezők. A négy nap alatt átépített Audi TT egyediségét csak hatványozza, hogy metamorfózisának minden részletét legális, a forgalmi engedélybe hatóságilag bejegyzett módosítások igazolják. Vonzereje pedig abban rejlik, hogy bárki esélyt szerezhet magának a tulajdonlásra a március 23-25 közötti szezonnyitó autó kiállítás (AMTS Autó Show) belépőjegyével.

A győri Audi gyár 25 évvel ezelőtti indulása és az 1998-ban megkezdett Audi TT gyártása adta az apropóját annak, hogy a tavalyihoz hasonlóan a tuning mesterek január végén ismét egy négykarikás modellt vegyenek kezelésbe a WestEnd Millenium udvarában felállított standon. A sok munka és a feszített határidő azonban nem fogott ki a profi csapaton, vasárnap estére elkészült a verda, így idén is egy teljesen egyedi és legális tuninggal felvértezett autót vihet haza az a szerencsés, akit az autós sokadalom záróeseményeként kisorsolnak március 25-én az A-pavilon színpadán.

A képre kattintva galéria nyílik!

A képre kattintva galéria nyílik!

A részvételi szabályzat nem változott, mint ahogy a bevált recept sem. A 13. alkalommal megrendezett nemzetközi Automobil és Tuning Show látnivalókban és élményekben újfent sokat ígér, mint ahogy az elmúlt években is. A Hungexpo hat pavilonjában lesznek láthatók a múlt, jelen és jövő autócsodái, a hatalmas külső területen zajló programokban pedig garantált a kivételes szórakozás kortól és nemtől függetlenül mindenki számára. Magyarország legnagyobb és egyben a közép-európai régió legjelentősebb autó kiállítása felvonultat szalonautókat, elektromos, veterán, hot-rod és tuning autókat, gyári csúcsmodelleket és SUV-okat. Egész napos programjaival nemcsak a benzinvérű látogatók kedvét keresik, hanem a család legkisebb és legnagyobb tagjaiét is. A látványos autósportok – drift és gymkhana bajnokság – szezonindító versenyei természetesen nem hiányozhatnak a menüből, mint ahogy a Magyarok a világ járműgyártásában tematikus kiállítás sem.

Az átépített autónak a motorján kívül szinte minden porcikája megújult. A kasztni vonalait egyedi lökhárítók és légterelők teszik izgalmasabbá, mely megjelenéshez sportos útfekvést biztosító állítható lengéscsillapítókat és 18 hüvelykes felniken feszülő 225/40-es Toyo abroncsokat applikáltak a szakemberek. Az új színárnyalatot természetesen a gyorsan és tisztán telepíthető fóliázással érték el, az összképbe illő lámpatestek pedig, mint a külső megjelenés legfontosabb elemei, gondos válogatás után kerültek kiválasztásra.

A beltérben az ülések Golf GTi-ket idéző bőr-szövet kárpitozása a domináns, de az új hifi és média installáció is megér egy misét: Macrom hangszóró szett, Mac audio erősítő, minőségi kábelezés és rezgéscsillapítás gondoskodik az akusztikai élményről. Végül, de nem utolsó sorban kiemelendő, hogy a kifogástalan végeredmény nemcsak a minőségi anyaghasználat, hanem a professzionális szakemberek munkájának is köszönhető, melynek legnagyobb értékét a műbizonylatok és hatósági engedélyek megléte, azaz a legalitás adja.

Az egyedi TT coupé kisorsolására az AMTS Autó Show harmadik napján (március 25-én), közjegyző jelenlétében kerül sor. A sorsoláson való részvétel egyik legfontosabb feltétele, hogy a megvásárolt teljes árú vagy családi jegyet nem szabad eldobni. Egy nyereményszelvény kitöltésére az A-pavilonban lesz lehetőség, ahol pontosan megadott személyes adatok, a belépőjegy vonalkódjának megadása és három kvízkérdés helyes megválaszolása jelentik a további feltételeket a részvételre. A kitöltés után a hostessek érvényesítik a jegyet, ezután már csak a kihelyezett gyűjtőládába kell bedobni a nyereményszelvényt, és lehetőleg a helyszínen lenni a sorsolás pillanatában.

További cikkekért látogasson el az Autószektor oldalára

Kommentek:

Top 0