• Krimi

"Ők az én angyalkáim" - írta a diákjairól a zaklatásért börtönbe került tanár

A 60 éves férfit őrizetbe vették és egy hónapig előzetesben tartják a rendőrök.Az iskola egyik tanulója végezni akart magával, mert állítása szerint a férfi zaklatta őt.

Mint arról a Faktor is írt a nyíregyházi kollégiumi tanár több 18 év alatti diákot ölelgetett, illetve tavaly és idén rendszeresen kapcsolatot kezdeményezett velük egy közösségi oldalon. A tanár bizalmas üzeneteket küldött a fiataloknak, de a diákok nyíltan nem merték visszautasítani közeledését, mert attól tartottak, hogy az hátrányuk lesz belőle a kollégiumban és az iskolában. A tanárt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

A Blikk információi szerint a férfi többször rányitott a zuhanyzó diáklányokra.A 60 éves férfit őrizetbe vették és egy hónapig előzetesben tartják a rendőrök, miután az iskola egyik tanulója végezni akart magával, mert állítása szerint a férfi zaklatta őt. A lány pszichológusnak mesélte el, mi történt A 10. osztályos tanulót múlt héten csütörtökön mentővel vitték el az iskolából, ő később a pszichológusoknak vallotta be: a tanár volt az oka, amiért meg akart halni. A férfi a közösségi oldalon diáklányok gyűrűjében látható, a kép alá azt írta, „Ők az én angyalkáim. Igazi csajok voltak!”

A Blikk szerint a tanár dolgai egy teszten buktak ki, amit a diákok írtak az iskolában. Ebben a név nélküli tesztben több lány panaszkodott arra, hogy a férfi furcsa, kétértelmű megjegyzéseket tesz, illetve simogatja is őket.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16