• Külföld

Obszcén feliratú fadarabot rejtett a kisfiú ajándékcsomagja

A Lundy családban is tökéletesen indult a karácsony. Mikor a kilenc éves Scott letépte a csomagolópapírt a PS4 dobozáról, azt hitte, élete legszebb ajándékát kapja. Azonban amint kinyitotta a dobozt, kiderült: sokkal inkább élete legrosszabb ajándékáról van szó.

Itt Scott még örült az ajándéknak (Fotó: Fox25)

Itt Scott még örült az ajándéknak (Fotó: Fox25)

A szülők legalább annyira meglepődtek, mint a kisfiú, amikor a dobozból a PS4 helyett egy darab fa került elő a dobozból. A fadarab tökéletesen illet a dobozba, és valaki még egy férfi nemi szervet is rajzolt rá egy obszcén üzenettel.

„Scott csak sírt, és nagyon szomorú volt. Elvonult a szobájába, és azt mondta, egyedül szeretne maradni. Borzalmas volt” – mondta a Foxnak Kristin Lundy, Scott mostohaanyja.

A család ezek után felkereste Saugusban a Target üzletet, ahol furcsa ajándékot vették.

„Nemcsak a játékot kaptuk meg, hanem még egy száz dolláros ajándékkártyát is, valamint a játék kiegészítőjét. Ennél kedvesebbek nem is lehettek volna” – mondta az anya.

„Sosem szeretjük, ha csalódást okozunk a vásárlóinknak. Hálás vagyok, hogy az áruház alkalmazottjai ilyen gyorsan helyre tudták hozni a hibát” – mondta Lee Henderson, a Target kommunikációért felelős munkatársa. Szerinte olyan eset, hogy a doboz nem azt rejti, mint ami rá van írva, csak nagyon ritkán fordul elő.

A gyereknek egyébként a szülei és az áruház alkalmazottai azt mondták, hogy a fadobozért a Télapó gonosz manója felelős. Ezért a kisfiú most panaszlevelet ír a Mikulásnak.

Top 0