• Külföld
CsR

Nyomtalanul tűnt el az üzletember szépségkirálynő felesége, hónapokkal később látta újra

Az olasz üzletember rettenetesen aggódott feleségéért, azt hitte elrabolták, vagy megölték, kiderült, egész más történt: a nő más férfi mellett találta meg a boldogságot, ezért tűnt el.

Gianluca Cervara rettenetesen aggódott ukrán szépségkirálynő barátnőjéért, Anna Zaiachkivskaért, ugyanis azt hitte, a nőt elrabolták. Anna egy júliusi napon azt mondta az üzletembernek, kimegy, szív egy kis friss levegőt, de nem tért vissza, nyomtalanul eltűnt.

A férfi azt hitte, hogy a nőt elrabolták, vagy meghalt. Kerestetni kezdte, ám a keresésnek vége lett, ugyanis a nőt az Instagramon látta viszont, egy másik férfi karjai között. A nő és a férfi 2015 decemberében anyakönyvvezető előtt házasodtak össze, azt tervezték, hogy szeptemberben tartják meg az egyházi esküvőt. A férfi Milánóban élt a nővel, ám a feleségét egy New York-i fotón látta viszont. Az üzletember azt mondja, hogy beperli a nőt, aki nem csak a szívét törte össze, hanem anyagilag is megkárosította őt. A szépségkirálynő azonban állítja, hogy a férfi többször bántotta őt, aranykalitkában tartotta, amit megunt és megszökött - írja a nypost.com.

Kommentek:

Top 0