• Krimi
Faktor

Felfoghatatlan, amit a nyolc férfi művelt egy borsodi lánnyal

Szintetikus kábítószerrel bódították el a fiatal lányt, majd egy elhagyott házba vitték.

Nyolcan erőszakoltak meg egy lányt az egyik borsodi településen, vádat emeltek ellenük - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyész szerdán az MTI-vel. Miskolci László kiemelte: a tavaly júniusi erőszak elkövetői között egy 16 éves fiú is volt.

Fotó: ügyészség

Fotó: ügyészség

A fiatalkorú sértett az utcán találkozott össze két huszonéves férfi ismerősével. Cigarettával kínálták, amelytől a lány erősen bódult állapotba került. Ezt kihasználva a két férfi egy romos, lakatlan házba vitte az áldozatot, ott újabb cigarettát adott neki, majd akarata ellenére mindkettő közösült vele. Később csatlakozott hozzájuk egy harmadik férfi, aki szintén kihasználta a lány magatehetetlen állapotát. Ezután áldozatukat egy szemközti házba vitték, ahol még öten erőszakolták meg.

Az egyik vádlott felesége, meghallva a faluban terjedő híreket, a helyszínre sietett és véget vetett az eseményeknek. A kábult lány azonban csak másnap hajnalban tudott hazamenni, szervezetében a vizsgálatok szintetikus kábítószert mutattak ki, testén horzsolások, bevérzések voltak.

Az ügyészség a felnőtt korú vádlottakra fegyházbüntetést, fiatalkorú társukra börtönbüntetést kért. Mindegyikük ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat - olvasható a közleményben.

Kommentek:

Top 0