• Külföld
Faktor

Barátja telefonjáért merült a vécébe, de kijönni már nem tudott

Segítőkész szándék vezérelte azt a norvég férfit, aki végül elég kényes helyzetbe került: beszorult egy nyilvános vécé tartályába. A férfi csak a barátja telefonját akarta kiszedni, amely valahogy belepottyant a vécébe.

Illusztráció

Illusztráció

Cato Berntsen Larsen önként vállalkozott arra, hogy „kihalássza” barátja mobilját a vécéből, amit a férfi pisilés közben ejtett bele a csészébe, ahol a mobil hamar elmerült. A nyilvános vécé nincs rákötve a csatornára, és negyedévente egyszer ürítik – írja a BBC.

A 20 éves Berntsen Larsen már combig elmerült, mikor észrevette, hogy nem tudja kiemelni a lábát – órákat kellett várnia beszorulva a szűk helyre.

„Pánikba estem, mert utálom a szűk tereket. És minden borzalmasan büdös volt, ilyen rettentő élményem még sosem volt. Döglött állatok is voltak a tartályban.”

A férfi a szagok és a pánik hatására el is hányta magát. Mint mesélte, szerinte ahhoz elég vékony volt, hogy leereszkedjen a tartályba, de ahhoz már nem, hogy vissza is tudjon mászni onnan. A tűzoltók csak úgy tudták kiszabadítani a férfit, hogy lerombolták a vécét.

Berntsen Larsen a felkarján több sérülést is szervezett, és állítása szerint valami többször is megharapta. A férfit kórházba szállították, antibiotikumokat kell szednie. És legnagyobb bánatára: még a mobiltelefont sem találta meg!

Kommentek:

Top 0