• Sport
Faktor

Nyilvános bocsánatkérést vár Mourinhótól az orvosnő

A Chelsea egykori orvosnője, Eva Carneiro beperelte az angol csapatot a kirúgása miatt. Most még megegyezhet a két fél peren kívül, de Carneiro José Mourinhótól is vár egy nyilvános bocsánatkérést.

Fotó: Europress - Chris Ratcliffe/Getty Images

Fotó: Europress - Chris Ratcliffe/Getty Images

Mourinho a szezon legelső bajnoki meccsén (a Swansea City ellen) lett nagyon dühös Carneiróra, aki a meccs végén az engedélye nélkül ment be a pályára, mert Eden Hazard lent maradt a földön. A Chelsea akkor már 10 emberrel játszott, a belga játékos pedig kénytelen volt lemenni a pályáról, ezért néhány pillanatig csak kilenc mezőnyjátékosa volt az angol csapatnak.

A portugál edző szerint a stábjából mindenkinek értenie kell annyira a focihoz, hogy ne hozza semmilyen helyzetben hátrányba a klubját, ezért volt dühös az orvosára, akit nyilvánosan naivnak nevezett. A szövetség emiatt eljárást is indított ellene, de végül nem büntették meg.

Carneiro viszont nem hagyta annyiba a dolgot, különösen azután, hogy elküldték a csapattól. Most szeretne anyagi kárpótlást kapni az elbocsátása miatt, és ragaszkodik ahhoz is, hogy Mourinho a nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kérjen tőle a szavaiért. Az orvosnő ügyvédje szerint egyelőre nagyon távol állnak attól, hogy megegyezzenek a Chelsea-vel a pénzzel kapcsolatban.    

Top 0